Gå direkt till innehåll
Fastigheten Väduren i Vasastan

Bild -

Fastigheten Väduren i Vasastan

I den nyrenoverade fastigheten finns ett trygghetsboende, en förskola, ett vård- och omsorgsboende och en restaurang öppen för allmänheten.
go to media item
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Filformat:
.jpg
Storlek:
2000 x 2038, 493 KB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Sara Hellström

Sara Hellström

Presskontakt Pressansvarig 08-508 360 15
Sara von Essen-Wallin

Sara von Essen-Wallin

Presskontakt Presstalesperson Micasa Fastigheter +46 8 508 36 160

Relaterat innehåll

Miljövänlig restaurang har öppnat i Väduren

Restaurangen Motwalls Kök & Specerier på bottenvåningen i fastigheten Väduren invigdes i mitten av april. Det är företaget Swedevent AB som har startat den miljöprofilerade och Svanenmärkta restaurangen.

Stort intresse för Vädurens trygghetslägenheter

Stort intresse för Vädurens trygghetslägenheter

Nu är alla lägenheter i Vädurens trygghetsboende uthyrda. I fastigheten kommer det också att finnas ett vård- och omsorgsboende, en förskola samt en restaurang öppen för allmänheten.

Förskolan Birger Jarl invigs i april

Sedan 2010 har lokalerna på Birger Jarlsgatan 91 renoverats och verksamhetsanpassats för den nya förskolan i Micasa Fastigheters hus Väduren. Den 26/4 inviger Hanna Broberg, ordförande i Norrmalms stadsdelsförvaltning, och skolborgarrådet Lotta Edholm nya Birger Jarl.