Gå direkt till innehåll
Karl Frisell_Micasa Fastigheter.jpg

Bild -

Karl Frisell_Micasa Fastigheter.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1280 x 1932, 580 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Sara Hellström

Sara Hellström

Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15

Relaterat innehåll

Byggbranschen har generellt stora utmaningar med fusk och oschyssta arbetsvillkor, men det är också viktigt att lyfta fram de många projekt som drivs föredömligt, som exempelvis projekt Kvarndörren, Micasas nya vård- och omsorgsboende i Rinkeby.

Samverkan – en positiv kraft

En av Sveriges största byggherrar och förvaltare av omsorgsfastigheter och seniorlägenheter, Micasa Fastigheter, lyfter fram samverkan som en positiv kraft i arbetet med att skapa transparens och samförstånd mellan parterna i byggbranschen. Projektet Kvarndörren, ett vård-och omsorgsboende i Rinkeby som Micasa bygger på uppdrag av Stockholms stad.