Gå direkt till innehåll
Konsthallschef Mårten Castenfors gör en guidad visning av Vårsalongen som kan ses digitalt,  ett mångårigt samarbete mellan Liljevalchs och Micasa Fastigheter. Foto: Tomas Boman
Konsthallschef Mårten Castenfors gör en guidad visning av Vårsalongen som kan ses digitalt, ett mångårigt samarbete mellan Liljevalchs och Micasa Fastigheter. Foto: Tomas Boman

Nyhet -

Digital visning av Vårsalongen 2022 – samarbetet mellan Micasa Fastigheter och Liljevalchs fortsätter

Sedan 2014 har Liljevalchs tillsammans med oss på Micasa Fastigheter drivit ett gemensamt tillgänglighetsprojekt där konsthallschef Mårten Castenfors visar ett urval av konstverken på film. Genom en enkel tagning får tittarna en unik guidning och kan på detta sätt följa med på en konstvisning hemifrån lägenheten. Kort sagt tar vi konsten hem till våra hyresgäster och även till dem som arbetar i våra fastigheter.

"Vi är stolta över det unika samarbetet med Liljevalchs som gör konsten tillgänglig för alla som av olika skäl inte kan ta sig till konsthallen fysiskt. Vi har förstått att det är ett uppskattat inslag för våra hyresgäster och som fastighetsägare är det tillfredställande att kunna bidra med meningsfulla upplevelser i vardagen och bidra till ökad livskvalitet", säger Monica Slama, konstansvarig Micasa Fastigheter.

    ”Vårsalongen är en av våra mest välbesökta utställningar och bjuder på en härlig mix av uttryck och material. Vi vill givetvis att även de som inte kan ta sig ut hit till Djurgården ska få chansen att ta del av denna konstfest”, säger Mårten Castenfors.

    Filmen finns på micasa.se och på Liljevalchs hemsida och kan ses under hela året.

    Länk till filmen
    https://www.micasa.se/nyheter/Se-varsalongen-hemifran/

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner

    Kontakter

    Sara Hellström

    Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15