Gå direkt till innehåll
Lediga trygghetslägenheter i Skärholmen och Vällingby

Nyhet -

Lediga trygghetslägenheter i Skärholmen och Vällingby

Just nu annonseras ett antal lediga lägenheter i två av Micasa Fastigheters trygghetsboenden, Skärholmens och Fästmanssoffans trygghetsboende, hos Stockholms stads bostadsförmedling.

I Fästmanssoffans trygghetsboende i Nälsta, Vällingby finns sex lediga lägenheter som annonseras till och med den 25 mars. De 35 lediga lägenheterna i Skärholmens trygghetsboende går det att anmäla intresse för fram till 1 april. Lägenheterna i Skärholmen har 1-2 rum och är på 41-64 kvm medan Fästmanssoffans lägenheter har 2-3 rum och är på 57-68 kvm. Inflyttning i samtliga lägenheter är beräknad till 1 juni i år. Förmedlingen av lägenheterna sker via Stockholms stads bostadsförmedling.

Lägenheterna i Micasa Fastigheters trygghetsboenden kan hyras av personer över 75 år som är folkbokförda i Stockholms stad. Kötid räknas från att man fyller 70 år. Trygghetsbostäderna är vanliga hyresrätter med hög tillgänglighet. I boendet ingår ett trygghetslarm, gemensamhetslokaler och en Micasavärd som arbetar för sociala aktiviteter och trivsel i huset.

Intresseanmälan för de lediga trygghetslägenheterna görs hos Stockholms stads bostadsförmedling.

 

Bild: Fästmanssoffans trygghetsboende i Nälsta.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Sara Hellström

Sara Hellström

Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15

Relaterat innehåll