Gå direkt till innehåll
Micasa Fastigheter skapar nytt seniorboende i Enskede

Pressmeddelande -

Micasa Fastigheter skapar nytt seniorboende i Enskede

I samma fastighet som Enskede nya servicehus har Micasa Fastigheter skapat 21 seniorlägenheter. Boendet rymmer 16 tvårums- och fem enrumslägenheter fördelade på tre våningar. Lägenheterna nås via inglasade loftgångar. I boendet finns en gemensamhetslokal med kök för gemensamma aktiviteter samt en gästlägenhet för övernattande gäster.

Lägenheterna börjar förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm med start i slutet av april 2014. Inflyttning beräknas till juni 2014.

- Vi har sett ett stort behov av seniorlägenheter med rimlig hyra, säger Patrik Emanuelsson, VD
Micasa Fastigheter. I Enskede tycker vi att vi har uppnått en balans mellan fräscha lägenheter, tillgänglighet och hyror på en nivå som marknaden efterfrågar.

Seniorboendet ligger i ett lugnt villaområde med närhet till tunnelbanestationen Svedmyra. Under 2014 har Micasa Fastigheter genomfört en ytskiktsrenovering och gården rustades upp 2013.

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Micasa Fastigheter i Stockholm AB, dotterbolag till Stockholms Stadshus AB, är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Micasa Fastigheter äger och förvaltar också ett antal senior-, trygghets- och studentboenden. www.micasa.se

Kontakter

Sara Hellström

Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15