Gå direkt till innehåll
Nagwa Elmohr, byggprojektledare Micasa Fastigheter och Anders Nilsson, platschef NCC har bråda dagar inför invigningen av Rinkeby vård- och omsorgsboende..
Nagwa Elmohr, byggprojektledare Micasa Fastigheter och Anders Nilsson, platschef NCC har bråda dagar inför invigningen av Rinkeby vård- och omsorgsboende..

Pressmeddelande -

Pressinbjudan! Invigning av Rinkeby nya vård- och omsorgsboende

Välkommen till invigning och visning av lokalerna för det nya vård- och omsorgsboendet i Rinkeby som vi har byggt i samverkan med och på uppdrag av Stockholms stad, Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd. Ambitionen har varit att bygga ett äldreboende utan korridorer och mörka vistelseytor. Fastigheten erbjuder 90 lägenheter för stadens äldre och en arbetsplats med de bästa förutsättningarna för en modern äldrevård.

Tid: 6 september klockan 10-12
Plats: Rinkeby allé 16
Anmäl deltagande via e-post till kommunikation@micasa.se.

Program:

10.00 - 10.15

Samling med kaffe och tårta

10.15 - 10.25

Michaela Hollis,
ordförande Micasa

10.25 -10.40

Karl Frisell,
Nyproduktion Micasa (moderator)

10.40 -10.50

Ole-Jörgen Persson, ordförande Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd

10.50 -11.00

Erik Slottner, äldreborgarråd Stockholms stad

11.00 -11.05

Bandklippning

11.05 -11.30

Guidad rundvandring i huset

Cirka 11.30

Avslut

Välkommen!

Bakgrund

I centrala Rinkeby har Micasa Fastigheter skapat ett trivsamt boende med hemlika miljöer. De gemensamma ytorna på avdelningen i form av kök och vardagsrum ligger så att alla hyresgäster lätt når dessa från sina enskilda lägenheter. Nyckelorden trygghet, tillhörighet, tydlighet, trivsel och teknik är centrala i utformningen av den nya fastigheten, och är i linje med stadens äldreboendeplan 2020, med utblick mot 2040.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger, bygger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter, seniorbostäder och hyresbostäder till grupper som prioriteras av staden.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Micasa Fastigheter är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter.

Micasa bildades 1999 under namnet FB Servicehus. Sedan 2005 har Micasa Fastigheter i Stockholm AB varit en viktig del av Stockholms stad genom att tillgodose bostäder för seniorer och för grupper som av staden är prioriterade på bostadsmarknaden.

Kontakter

Sara Hellström

Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15

Relaterat innehåll