Gå direkt till innehåll
Samarbetsprojekt Micasa och Liljevalchs Fotograf/Källa: Liljevalchs konsthall
Samarbetsprojekt Micasa och Liljevalchs Fotograf/Källa: Liljevalchs konsthall

Pressmeddelande -

Se en guidad tur genom Vårsalongen 2020, Liljevalchs utställning av samtida konst

Efter premiären av Vårsalongen den 11 januari med tusentals besökare är vi stolta över att för sjätte året i följd fortsätta vårt samarbete med Liljevalchs med en guidad tur av utställningen.

Med enkel teknik, en tagning och konsthallschefen Mårten Castenfors som kunnig guide kommer Vårsalongen hem till våra hyresgäster i seniorlägenheter, på vård- och omsorgsboenden eller på boenden för personer med särskilda behov.
Med samarbetet vill vi göra det möjligt för alla våra hyresgäster att ta del av samtida konst i form av 330 verk skapade av 170 konstnärer i Liljevalchs 12 salar. Det började 2014 när vi på Micasa Fastigheter, som äger och förvaltar Stockholm stads omsorgsfastigheter, startade ett tillgänglighetsprojekt tillsammans med Liljevalchs konsthall.
Filmen publiceras på vår hemsida och även på Liljevalchs hemsida i samband med att Vårsalongen öppnar, och den kan sedan ses hela året.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Micasa Fastigheter är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter.

Micasa bildades 1999 under namnet FB Servicehus. Sedan 2005 har Micasa Fastigheter i Stockholm AB varit en viktig del av Stockholms stad genom att tillgodose bostäder för seniorer och för grupper som av staden är prioriterade på bostadsmarknaden.

Kontakter

Sara Hellström

Presskontakt Press- och kommunikationsansvarig 08-508 360 15