Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ramona Schrenk ny trädgårdsmästare hos Micasa

Ramona Schrenk ny trädgårdsmästare hos Micasa

Ramona Schrenk har anställts som trädgårdsmästare hos Micasa Fastigheter. Hon kommer närmast från en tjänst som trädgårdssamordnare på Svenska Bostäder, Järva.

Hjälpmedelsinstitutet lämnar samarbetet kring Nationella inspirationsmiljön

I Nationella inspirationsmiljön visas lägenheter avsedda för människor med funktionsnedsättning, deras anhöriga och personal. Hjälpmedelsinstitutet upphör som myndighet den 30 april och lämnar därför under våren det gemensamma samarbetet med Micasa Fastigheter i inspirationsmiljön.

Micasa Fastigheter övertar fastighet i Husby

Micasa Fastigheter avser att överta tomträtten till fastigheten Bodö 1 i Husby av Svenska Bostäder. Affären görs mellan systerbolag inom koncernen Stockholm Stadshus AB till fastighetens bokförda värde – 6,3 miljoner kronor. Micasa kommer under hösten 2014 att flytta kontoret till Bodö1.

Micasa Fastigheter lanserar konstbok

Micasa Fastigheter lanserar konstbok

Fredagen den 15 november lanserar Micasa Fastigheter sin konstbok - Konst i sin tid - på Liljevalchs i Stockholm. Micasa har under ett antal år dokumenterat all sin fastighetsbundna konst i ett angeläget och omfattande projekt. Boken är ett resultat av dokumentationsarbetet och visar på ett representativt urval på den konst som tillkommit i sin tids anda.

Trygghetslarm på nya sätt

Trygghetslarm på nya sätt

Det är rubriken på Hjälpmedelsinstitutets frukostseminarium som hålls i Micasa och Hi:s nationella inspirationsmiljö 4 september och som vänder sig till bland annat äldreomsorgschefer och biståndsbedömare. Fokus för det 45 minuter långa seminariet ligger på mobila trygghetslarm. Det är kostnadsfritt och frukost serveras från 7.45.

Patrik Emanuelsson ny VD för Micasa Fastigheter

Patrik Emanuelsson ny VD för Micasa Fastigheter

Patrik Emanuelsson har blivit utsedd till Micasa Fastigheters nya VD. Han tillträder den 5 augusti och ersätter Anders Nordstrand som nu blir VD för Bostads AB Mimer i Västerås.

Sveriges första teckenspråkiga seniorboende invigt i Skärholmen

Sveriges första teckenspråkiga seniorboende invigt i Skärholmen

Idag invigdes Sveriges första teckenspråkiga seniorboende i Skärholmen. Projektet har drivits i samarbete mellan Stockholms dövas förening och Förbundet Sveriges dövblinda i Stockholm och Gotlands län. Arvsfonden har skjutit till pengar och seniorboendet är beläget i en av Micasas fastigheter

Gunnar Kempe ny fastighetschef på Micasa

Gunnar Kempe ny fastighetschef på Micasa

Gunnar Kempe har anställts som fastighetschef på Micasa Fastigheter. Gunnar Kempe har arbetat i Stockholms stad sedan 1983 inom olika fastighetsrelaterade funktioner

Visa mer